Lainat ja pikavipit 100-10000e

Pikavippikielto veisi monelta ty

asdas | 22 May, 2014 03:06

Pikavippialan työntekijät ovat huolissaan työpaikkojensa puolesta, eikä suotta, sillä mahdollinen pikavippikielto veisi työpaikan noin 300 pelkästään vippialalla työskentelevältä henkilöltä. Lisäksi työpaikka tulisi menemään alta myös monien muiden, kuten kirjanpito-, markkinointi-, sekä muiden monien alojen työntekijöiltä.

Vaikka vippejä ei kokonaisuudessaan kiellettäisikään, voi alalle silti tulla niin tiukkoja rajoituksia, ettei lainaa netistä olisi enää kannattavaa tarjota. Silloin myös pelkät rajoitukset tietäisivät yhtälailla useiden satojen, ellei jopa tuhansien henkilöiden työpaikan menettämistä. Pikavippipalvelut ovat esimerkiksi mainosalalla iso asiakas, ja vippien kieltäminen voisi ajaa joitakin yrityksiäkin konkurssin partaalle.

Pikalainapalvelu Taskuraha.fi on laittanut alulle adressin, jossa puolustetaan vippitoimintaa sekä vedotaan kaikkien alaan liittyvien työpaikkojen ja pikavippiyritysten yhteistyökumppaneiden puolesta.

Kuten adressissakin sanotaan, ovat pikalainat täyttäneet Suomessa aiemmin olleen markkinaraon. Ilman mahdollisuutta hakea pikalainaa kuluttajilla ei ole käytännössä minkäänlaista mahdollisuutta saada nopeasti pientä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, ei pankeista eikä mistään muustakaan rahoituslaitoksesta.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb